DespreMSR PORT HOTEL **** este situat in sudul falezei Mangalia, la cateva minute de plaja mare a orasului.Finalizat in anul 2017, hotelul are 32 de spatii de cazare, dispuse pe 4 nivele, ce ofera vedere spre portul turistic sau spre oras. Fiecare camera decorata elegant este dotata cu sistem central de incalzire si aer conditionat, tv cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si cutie de valori, mocheta. Baia privata include dus sau cada cu jacuzii, precum si uscator de par.

In calitate de oaspeti ai hotelului beneficiati de acces gratuit pe plaja privata a unitatii noastre, sezlonguri si umbrele. Micul dejun este inclus in pretul camerei si se serveste in restaurantul hotelului, iar oaspetii pot servi pranzul, cina sau preparate de bar pe terasa intr-o atmosfera destinsa.

Jocuri de sah sau rummy pot fi inchiriate de la receptia unitatii.  Receptia proprietatii este deschisa nonstop si poate asigura serviciu de transfer catre gara, aeroport sau alte destinatii turistice.

Fie ca este vorba de intalniri de afaceri, training-uri, sau cine festive, beneficiati de suportul nostru pentru organizarea evenimentelor de profil. Centrul de conferinta este situat in apropierea hotelului in cadrul special amenajat de catre Centrul Nautic Mangalia. Cele doua sali de conferinta dispun de 20-50 locuri.

Preturile pentru inchirierea salilor variaza in functie de evenimentul dorit si cerintele clientului (coffe break, aranjamente florale, decorative etc). Salile de conferinta pot fi dotate cu toate echipamentele necesare desfasurarii unei intalniri de afaceri: videoproiector, ecran, flip-chart, sistem de sunet si microfoane, conectare gratuita la internet etc.

Datorita situarii in vecinatatea Sanatoriului Balnear, puteti beneficia de servicii de terapie si recuperare contra cost, fiind asistati de personal calificat.
Aveti wi-fi gratuit pe intreaga proprietate si parcare privata gratuita in limita locurilor disponibile. Hotelul se afla la 2 km de gara si la 50 de metri de statia de microbuz ce asigura transportul local.

Atractii turistice locale: Muzeul si Cetatea Callatis, Portul Turistic, Muzeul Marinei sau Herghelia Mangalia. In imediata vecinatate se afla Geamia Esmahan Sultan, dar si Parcul Magicienilor.Aveti intrebari?

Contactati-ne folosind formularul de contact

Formular contact

Prezentare Video